Senarai Buffet Ramadhan Kelantan 2016

Senarai Buffet Ramadhan Kelantan 2016. Kelantan adalah sebuah negeri yang terletak di Pantai Timur dan terkenal dengan pelbagai menu masakan yang sedap dan lazat. Sempena dengan bulan Ramadhan, berikut dikongsikan pelbagai promosi Buffet Ramadhan (Iftar) di Kelantan 2016 terutama di Kota Bharu sebagai panduan buat mereka yang bercadang berbuka puasa di luar bersama keluarga atau kenalan.

  • Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak Kelantan 2016 klik Buka Puasa

holiday villa1

Senarai Buffet Ramadhan Kelantan 2016 

Berikut adalah senarai Buffet Ramadhan Kelantan 2016 di hotel terpilih di bandar Kota Bharu. Maklumat di flyer yang tersenarai adalah lokasi buffet, harga dewasa dan kanak-kanak, no telefon untuk tempahan dan juga menu berbuka puasa.Diantara hotel-hotel yang terkenal dan popular di Kota Bharu ternasuk Holiday Villa, Habib Hotel, Hotel Perdana, Frand Riverview Hotel, Renaissance Kota Bharu Hotel, Dynasty Inn, BBP Hitel dan banyak lagi.

1. Holiday Villa Hotel & Suites, Kota Bharu

holiday villa 2

2. Grand Riverview Hotel, Kota Bharu

grand riverview kb

3. Hotel Perdana, Kota Bharu

hotel perdana kb

4. Habib Hotel, Kota Bharu

habib hotel kb

5. Ridel Hotel Kota Bharu

ridel hotel kb

6. Emaslink Pacific Hotel Kota Bharu

emaslink pacific kb

7. Kelantan Trade Centre

kelantan trade centre

Semoga Senarai Buffet Ramadhan Kelantan 2016 yang dikongsikan ini boleh dijadikan panduan kepada mereka yang bercadang untuk berbuka puasa di hotel bersama keluarga atau rakan.rakan.

(Visited 123 times, 1 visits today)
SEE ALSO  Senarai Buffet Ramadhan Sarawak 2016
Tags:

Leave a Reply